Kaip palepinti mamą Motinos dienos proga?

Artėjant vienai šviesiausių ir jausmingiausių pavasario švenčių, svarbiausiu kiekvieno žmogaus prioritetu tampa mama. Artėjančios Motinos dienos proga norisi palepinti brangiausią žmogų gyvenime bei dosniai atsidėkoti už bemieges naktis, begalinį rūpestį ir suteiktą šilumą.

Jei stinga idėjų šių metų pirmajam gegužės sekmadieniui, dalinamės prasmingomis dovanų ir veiklų idėjomis, kuriomis galite palepinti savo mamą jai svarbiausios dienos proga.

Kaip šiemet palepinti mamą Motinos dienos proga?

Mėgstamiausiais…

…pusryčiais, desertu, gėlėmis, lankytinomis vietomis, kelionėmis!

Šiais metais parodykite mamai, kad girdite ją, kai ji su jumis kalbasi. Nustebinkite ją kažkuo, ką žinote, kad ji labiausiai mėgsta. Galbūt tai yra būtent geltonos spalvos tulpės? Gal ji niekada neatsisako itališko tiramisu deserto? O galbūt jūsų mama jau seniai norėjo paprasčiausiai ramiai pasėdėti ant suolelio Vilniaus Bernardinų sode ir paklausyti pavasarinių paukščių giesmių?

Kartais labiausiai širdį sušildo ir ašarą išspaudžia ne brangiausios ir pompastiškiausios dovanos, o taikliausios ir nuoširdžiausios smulkmenos. Apgalvokite, kokia veikla, dovanėlė ar kita smulkmena šią motinos dieną jūsų mamai galėtų sukurti jausmingiausios šventės pojūtį.

Laiku, praleistu kartu

Po dviejų metų, praleistų privengiant žmogiškojo kontakto, šiais metais skirkite laiko pabūti su mama per jos dieną. Pasveikinkite mylimą mamą ne tik telefono skambučiu bei gėlių puokšte.

Bet kuriai mylinčiai motinai laikas, praleistas kartu su savo vaiku, bus pati didžiausia dovana, kokios ji tik gali paprašyti. Šiose vis pristingančio ir vis pritrūkstančio laiko dienose pasikvieskite mamą tiesiog pasivaikščioti po parką ar miesto centrą. Jei tik bus geras oras, prisėskite lauko kavinėje ir kartu išgerkite kvapnios kavos. Skirkite mamai popietę ir drauge išbandykite naują vietą miesto centre, kurioje abi galėsite skaniai pavalgyti. 

Taip pat, padovanokite mamai bendrą užsiėmimą, kuris įpareigos praleisti laiką kartu ateityje. Pavyzdžiui, nupirkite sau ir mamai keramikos dirbtuvių pamokas, kuriose pažinsite viena kitą, puikiai praleisite laiką bei namo parsinešite šviežiai nulipdytą rankų darbo indą ar interjero dekoraciją.

Prabangiu miegu

Už bemieges naktis atsidėkokite mamai dovana, kuri kas vakarą primins prioritetą teikti kokybiškam, giliam, kūną ir protą atgavinančiam poilsiui.

Aprūpinkite mylimą mamą miegamojo erdvę ir poilsį susvarbinančiais akcentais - atpalaiduojančių eterinių aliejų difuzoriumi, ypač kokybiška, miegui kviečiančia patalyne iš natūralių lino ar medvilnės audinių.

Jeigu norisi kažko ypatingo, šios mamos dienos proga Dreamon komandoje sukūrėme tokią dovaną, kuri nakties metu išpuoselėtų jūsų mamos odą ir švelniai išglostytų jos plaukus. Šios svarbios dienos proga kviečiame padovanoti mamai natūralų jos grožį tausojantį miegą ant šilkinės pagalvės.

Dėka ypač lygaus ir slidaus šilko paviršiaus, miego metu nesiformuoja raukšlės, oda netraumuojama, neįsirėžia nugulėjimo įspaudai, sulėtėja odos senėjimo procesai, todėl rytą mama pasitiks žvali, pailsėjusia ir švytinčia oda. Dovanodami šilkinį pagalvės užvalkalą, tuo pačiu dovanojate gyvenimo prabangą, atpalaiduojantį miegą ir švelnų grožio puoselėjimo ritualą.

Taip, kaip nuspręsite nustebinti mylimą mamą jos dienos proga, taip ir bus prasmingiausia. Kiekviena dovana, dovanota mamai iš širdies, rūpesčio ir meilės pojūčio, sušildys jūsų brangiausio žmogaus širdį ir leis šią ypatingą dieną pasijausti dėkingai, mylimai ir branginamai.

Linkime šviesios, šiltos, gražiausias emocijas jums ir jūsų mamai atnešančios šiųmetės Motinos dienos!