KAS LEMIA AUKŠTĄ LININĖS PATALYNĖS KAINĄ?

🌿 Jei pasiūta kokybiškai naudojant tankų, gryno lino audinį, lininė patalynė tarnaus jums dešimtmečius. Tai – itin tvarus gaminys, kuris, su tinkama priežiūra, nenusiskalbs, neišsitąsys, nepraras spalvos ir tekstūros. Priešingai, su kiekvienu skalbimu lininė patalynė tik minkštės ir švelnės.

🌿 Jei auginama tvariai, linas auga lėtai, jis yra išrankus oro sąlygoms, įprastai auga tik vakarų Europoje, o išgavimo procesas – apytiksliai tris kartus ilgesnis nei medvilnės. Vadinasi, linas niekada nebus auginamas ir išgaunamas masiškai ar dideliais greičiais, dėl kurio nukristų jo kaina.

🌿 Lino užauginimui nereikalingi papildomi vandens resursai bei dideli kiekiai chemikalų. Dėl šių priežasčių, lino auginimas palieka kur kas silpnesnį pėdsaką žemei nei kitos, ypatingai sintetinės medžiagos. Kadangi tvarus auginimas neretai yra gerokai brangesnis, tai pasimato gaminio kainoje.

💡 O taip pat, Dreamon kelia aukštus reikalavimus audimo ir siuvimo procesui – netaupome audinio tankumui, taip užtikrindami aukščiausią įmanomą kokybę, sąžiningai atlyginame žmonėms, prisidedantiems visame patalynės kelyje iki jūsų namų.

Būtent todėl mes, kaip lininių patalynių prekių ženklas, labai skeptiškai žiūrime į vis rinkoje pasirodančias ženkliai pigesnes linines patalynes. Tikime, kad už pigią prekę visada sumoka kažkas kitas – arba išnaudojama gamta, arba nesąžiningai atlyginama siuvėjui už jo darbą, arba nukenčia audinio kokybė.

Tvirtai žinome, kad nenorime būti to dalimi. 🙏

Lininės patalynės komplektus rasite čia.