Kaip atpažinti kokybišką patalynę net jeigu perkate internetu?

Ar kada nors teko susigundyti „per geru“ patalynės pasiūlymu, o vėliau skaudžiai nusivilti? Kuomet patalynė vos po kelių skalbimų susiburbuliuoja, medžiaga pašiurkštėja, praranda spalvą, o siūlės pradeda irti? Visa tai - nekokybiškos patalynės požymiai.

〰KAIP ATPAŽINTI KOKYBIŠKĄ PATALYNĘ?
Jeigu perkate fizinėje parduotuvėje, beveik visada turėsite galimybę rankomis paliesti audinį, pažiūrėti sudėtį ir pajusti, ar jus tenkina audinio kokybė. Vis tik, net ir perkant internetu galima atskirti kokybišką patalynę nuo nekokybiškos. Į ką atkreipti dėmesį?

〰PIRMINIS ĮSPŪDIS
Kaip gamintojas ar prekės ženklas save pateikia? Ar patikimai atrodo internetinė svetainė? Ar produktai turi daugiau nei vieną nuotrauką? Ar internetinėje parduotuvėje nurodytos prekių grąžinimo sąlygos? Jeigu pirmą kartą lankotės internetinėje parduotuvėje, joje nėra prekių pristatymo ir grąžinimo sąlygų, o produktai pateikiami su vos viena nuotrauka - gali būti, jog tai nėra patikimas gamintojas. Prieš apsipirkdami tokioje parduotuvėje, būtinai paieškokite kitų pirkėjų atsiliepimų

〰SAGOS/UŽTRAUKTUKAI
Rinkitės patalynę užsegamą užtrauktuku arba sagomis. Atkreipkite dėmesį į sagų bei užtrauktuko kokybę (jei šios detalės bus kokybiškos, prekės ženklas akcentuos jas nuotraukose).
Idealiu atveju, rinkitės paslepiamą užtrauktuką, suteikiantį bendram patalynės dizainui estetikos, patalynės priežiūrai - patogumo, o miegui - netrikdomo audinio švelnumo be jokių nereikalingų kietų detalių. Pavyzdžiui, visos Dreamon lino patalynės susegamos natūralaus alyvmedžio sagomis, o satino patalynės - ypač dažnų klientų pagyrų susilaukiančiais paslepiamais užtrauktukais.

〰KAINA
Nesigundykite ypač pigiais ar nuolat dideles nuolaidas siūlančiais patalynių prekių ženklais. Tikrai kokybiškos patalynės savikaina neretai yra didelė - ją sudaro tiek audinys, tiek kokybiškos, patvarios detalės, tiek sąžiningas atlygis siuvėjams.
Ieškodami aukštos, ilgai tarnausiančios kokybės, prioritetą skirkite pačiam audiniui (natūraliam pluoštui), pasidomėkite, ar patalynei atlikta apdaila (tvarkingos siūlės, paslėpti užtrauktukai), kaip išgaunami raštai. Dreamon prioritetą skiriame ne masinei gamybai, o ypač aukštai prekių kokybei, klientų poreikiams ir norams - todėl patalynę siuvame net ir pagal individualius užsakymus.

〰MEDŽIAGOS TANKIS IR SUDĖTIS
Atkreipkite dėmesį į nurodytą patalynės sudėtį. Rinkitės gryną, 100 % medžiagos - medvilnės arba lino - patalynę be sintetinių priemaišų. Taip pat, atkreipkite dėmesį, kad internetinėje parduotuvėje būtų nurodytas patalynės svoris arba tankis. Rinkitės ne mažesniu nei 200TC žymimą audinį. Taip būsite tikri, kad patalynė nepersišvies, bus standi, kokybiška ir patvari.

DREAMON asortimente galite rasti įvairių dydžių patalynės komplektus: 140x200 cm, 150x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 220x200 cm, 240x220 cm.

Dreamon patalynės komplektus galite rasti čia - Satino patalynės komplektai - 100% Medvilnė | dreamonhome.lt – www.dreamonhome.lt

DREAMON - stilingiems namams ir komfortiškam miegui ❤️