Antklodės ir pagalvės su žąsų pūkų ir plunksnų užpildu

Dreamon antklodės ir pagalvės

Specialiai Dreamon pagamintos antklodės tinka tiek suaugusiems tiek vaikams. Natūralios žąsų pūkų ir plunksnų antklodės sukuria idealų mikroklimatą miego metu, šildo, bet neleidžia perkaisti, leidžia odai kvėpuoti, nealergizuoja.

Pūkinės antklodės ypač vertinamos dėl ilgaamžiškumo. Tai – labai purios, minkštos, orui laidžios ir greitai sušildančios antklodės. Kuo didesnis pūkų kiekis antklodėje, tuo ji yra minkštesnė, lengvesnė ir puresnė. O plunksnos neleidžia antklodei sukristi, prilaiko tvirtumą ir suteikia antklodei svorio, norintiems užsikloti sunkiau.

Viengulės ir dvigulės antklodės internetu

Iš aukščiausios kokybės medžiagų pagamintos Dreamon miegamojo antklodės užtikrina miego komfortą visai šeimai. Jaukios, lengvai prižiūrimos, kiekvienam metų laikui pritaikytos antklodės puikiai tiks suaugusiems ir vaikams. Pagal poreikį, galite pasirinkti iš skirtingų antklodžių matmenų :

Viengulės antklodės: 140x200 cm
Dvigulės antklodės: 200x200 cm, 200x220 cm
Pagalvės : 50x70 cm, 68x68 cm

Visos Dreamon antklodės ženklintos tarptautiniu ekologiniu Oeko-Tex® Standard sertifikatu, todėl saugiai ir komfortiškai šildys ne tik Jus, bet ir jautrią odelę turinčius vaikus.

Dreamon antklodes ir pagalves galite rasti čia - Antklodės ir pagalvės su žąsų pūkų ir plunksnų užpildu – www.dreamonhome.lt

Dreamon antklodė - investicija į ramų ir komfortišką miegą!